SKINNER'S

PREMIUM QUALITY HONDENVOER
JE HEBT ER KENNELIJK VERSTAND VAN!

Waarom Skinners?

De familie Skinner produceert met haar familiebedrijf al zeven generaties lang hondenvoer. Ondanks het feit dat hun fabriek al sinds 1688 bestaat behoort het toch tot de meest geavanceerde productiebedrijven van het Verenigd Koninkrijk. Een direct gevolg van investeren en innoveren! Alle producten worden in deze eigen fabriek in Suffolk gemaakt, waardoor een intensieve controle op het gehele productieproces mogelijk is. Bij Skinner’s weten ze dus precies welke ingrediënten er allemaal in hun voer gebruikt worden. Zij, geassisteerd door Dr. Graham Yeo, één van de meest vooraanstaande voedseldeskundigen in het Verenigd Koninkrijk, kiezen alleen de beste natuurlijke grondstoffen!

Tot op de dag van vandaag worden alle Skinner’s Field & Trial varianten dagelijks gebruikt door duizenden professionals en hobbyisten. Niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar inmiddels in heel Europa. Onder hen bevinden zich top showhonden, ‘Field Trial’ kampioenen, beveiligingshonden en complete husky teams. Een beter testpanel kun je niet wensen. Veel van hun activiteiten worden door Skinner’s ondersteund. Iets dat wij heel erg waarderen!

Ooit, begin zeventiger jaren, begon Roger Skinner zelf met de ontwikkeling van een simpel, maar compleet droogvoer. Het bleek een daverend succes! Het gemak, een zeer aantrekkelijke prijs en vooral de veiligheid voor mens en dier waren de belangrijkste redenen voor dit succes. Er zijn ruim voldoende verschillende Skinner’s Field & Trial varianten, die allemaal zorgvuldig door eigen voedseldeskundigen zijn samengesteld. Altijd de correcte verhouding tussen proteïnen, koolhydraten, vitaminen en mineralen voor elk ras, voor elke activiteit en voor alle leeftijden.

Winkelmandje
SKINNERS PREMIUM QUALITY BRITS HONDENVOER