Samenwerken

Om hondenvoer zo goed als mogelijk aan onze klanten aan te bieden, maken wij gebruik van verschillende diensten en producten. Hieronder vindt u een overzicht van de bedrijven waarmee wij graag samenwerken.

Logo van onze website-ontwikkelaar: Sicse

Samen met Sicse zijn wij bezig om hondenvoer zo makkelijk mogelijk via het internet aan onze klanten te leveren. Dat betekent dat alle informatie op een overzichtelijke manier aan onze bezoekers aangeboden moet worden, ook al gebruiken zij hun mobiele telefoon. Het op maat laten ontwikkelen van een website met geavanceerde e-commerce faciliteiten is een continu proces, waarbij Sicse ons erg goed van dienst is.

Logo Coputerbedrijf Sluijs

Computerbedrijf Sluijs is de leverancier van ons totale computersysteem. Dit bedrijf levert niet alleen fantastische werkstations, maar bouwt ze ook nog eens zelf. Totale controle over de geïnstalleerde componenten! Zij bieden als 'ware geneesheren' uitkomst als onze apparatuur of software onverhoopt even niet werkt zoals het moet. Wij zijn erg tevreden over de gegeven adviezen en Jan Sluijs staat ons met raad en daad terzijde, zodat wij optimaal gebruik kunnen maken van een 'gezonde' automatisering. Periodiek voeren zij bij ons check ups uit, zodat storingen echt tot een minimum kunnen worden beperkt.