Afhalen of bezorgen

Na ontvangst van uw bestelling zetten wij het voer voor u klaar. Als u het voer wilt komen afhalen maken we met u gelijk een afhaalafspraak. U vindt ons aan de Kennemerstraatweg 273 in Alkmaar. U kunt uw bestelling telefonisch, 072-5203639 / 06 136 136 06, aan ons doorgeven, maar u kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week uw bestelling ook via onze website plaatsen.

Als u wilt dat wij het voer bij u laten bezorgen verpakken wij uw bestelling in een doos, die wij voorzien van een adreslabel. De volgende werkdag wordt uw pakket door onze vervoerder bij ons opgehaald en binnen twee werkdagen bij u aangeboden. Onze vervoerder bezorgt in héél Nederland en België en wij vragen u daarvoor een bijdrage van slechts € 8,50 per doos. [Zie tip!]
Voor leveringen naar één van de waddeneilanden geldt een toeslag van € 7,50 per doos en voor leveringen naar België geldt een toeslag van € 2,50 per doos.

Tip : Deze bijdrage(n) wordt per doos berekend. Aangezien er precies twee zakken voer in één doos passen is het dus efficiënter om altijd een even aantal zakken voer te bestellen!